Fontos: segítsük egy szavazattal a Gyógyítjuk a Gyermekeket Alapítványt

A KTE, a Szedeák, a Jászberény, az ASE és a PVSK már egy-egy mezzel segített, mi pedig egy-egy szavazattal támogathatjuk az Alapítványt.

Az alapítvány egyik önkéntese tájékoztatott bennünket a részletekről:

„Alapítványunk a „Gyógyítjuk a Gyermekeket” Alapítvány 2014-ben jött létre azzal a szándékkal, hogy segítséget nyújtson a beteg és rászoruló gyermekeknek. A „Gyógyítjuk a Gyermekeket” Alapítvány létrehozását, alapítását Csikai Anita súlyosan beteg gyermekének, Zsombornak a betegsége ösztönözte. A Sors tragikus fordulatot vett, 2017. október 4. napján közbeszólt és a harcunk véget ért, Zsombi elment…

Alapítványunk vállalja, hogy segítsen az izombetegségben és izomsorvadásban (myopathia, Duchenne-szindróma, Becker-szindróma, leukémiás betegségekben) vagy azzal összefüggő betegségekben szenvedő Magyarországon élő gyermekeknek és hozzátartozóiknak, amely kiterjed a gyermekek Magyarországon és azon kívül történő gyógykezelésében és annak megszervezésében, gyógyszeres kezelés segítségnyújtásban, gyógyászati és terápiás segédeszközök beszerzésében és biztosításában, a gyermekek rehabilitációjában, szűrővizsgálatok elvégeztetésében, orvosi műszerek és készülékek beszerzésében és biztosításában, továbbá az ilyen betegségben szenvedő gyermekek közérzetének és hangulatának javításában megnyilvánuló támogatásban.

Alapítványunknak a KTE-Duna Aszfalt csapata már többször segített, így tavaly nyáron, a magyar férfi kosárlabda válogatott kecskeméti mérkőzésén, valamint a december hetedikén megrendezett Szolnoki Olaj elleni mérkőzésen egy-egy dedikált mezt vehettünk át. Alapítványunk megszólította a férfi A csoportos kosárlabda csapatokat és egy-egy játékosok által aláírt mezt kért tőlük támogatásként. Tegnap Szegeden a Szedeák és a Jászberény adta át ajándékát, míg jövő héten Pakson az ASE és a Pécs csapatai adják majd át felajánlásukat. A mezeket egy internetes jótékonysági aukción fogjuk árverésre bocsátani és a bevételből a beteg gyermekek kívánságát teljesítjük, hozzájárulunk családjuk anyagi terheinek csökkentéséhez. Azt szeretném, ha az egész ország kosárlabda társadalmát a nemes kezdeményezés mögé sikerülne állítanunk és ilyen nagy összefogással minél több beteg gyermeket támogathatna Alapítványunk.

Alapítványunk nagy lehetőség előtt áll, mivel az "Adj egy kötényt - a sport jótékonysági estje" rendezvényen kiválasztásra került három olyan szervezet egyikeként, amely további támogatásban részesülhet az esemény és az azon résztvevők jóvoltából.

A szavazás sikeressége nemcsak az Alapítvány, hanem a város, a régió és a sportszerető, segítőkész emberek sikere lenne és még több lehetőséget kapnánk, hogy támogathassuk a beteg gyermekeket.

Idén karácsonykor 9 beteg gyermeknek tudunk egy kis ajándékkal meglepetést okozni, de szeretnénk, ha még több beteg gyermeket és családját támogathatnánk.”

A szavazás december 19-én déli 12 óráig tart, kérjük olvasóinkat, hogy egy szavazattal segítsék az alapítványt céljainak elérésében – a szavazás itt elérhető.

Köszönjük!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus