Golomán hibátlanul dobott, nyert a Westchester Knicks

Kevés játékpercét jól használta ki a magyar válogatott magasembere, így hozzá tudott tenni a Westchester sima győzelméhez.

A New York Knicks G-Ligás gárdája, a Westchester Knicks a Canton Charge-ot fogadta (ők a Cleveland Cavaliers fiókcsapata). Az első félidő szorosan alakult, két ponttal a vendégek vezettek a nagyszünetben, fordulás után viszont elöl-hátul más szintre emelte játékát a Knicks, és végül nagyon simán, 112-96-ra győzött, ezzel a keleti negyedik helyre lépett fel a tabellán. 

A Knicks elsősorban hátvédjei játékára épített, Baulkman, Garrett és Wiggs is elérte a 20 pontos határt, de Zak Irvin és Jameel Warney is kétszámjegyű ponttal zárt. A New York Knicks a hírek szerint a Westchesterből tölti majd fel foghíjas keretet a következő időszakban, a "nagycsapat" keretében több szabad hely is akad, így a húzóemberek igyekeztek is minél jobban felhívni magukra a figyelmet. 

A magyar válogatott erőcsatára, Golomán György ma csak 5 percet kapott, de egyetlen mezőnykosarát, illetve két büntetőjét is bedobva 4 pontot szerzett, mellette 1 lepattanóval, 1 beütött faulttal és két eladott labdával zárt. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus