Hendlein büszke és egyben csalódott

A Kaposvár csapatkapitánya szerint januárban új korszak kezdődött.

A Kecskeméten, hosszabbításban elszenvedett vereség után eldőlt, hogy hiába a nagy tavaszi hadjárat, nem jutott be a középházba a Kaposvári KK - ezt követően Hendlein Roland, a somogyiak csapatkapitánya tette közzé gondoladait hivatalos közösségi oldalán.

"Kedves Barátaim,

Régóta nem jelentkeztem már viszont most úgy gondolom eljött az ideje!

Büszke vagyok a srácokra, a csapatomra, hogy fel tudtunk állni a szégyenletes őszi szezon után és megmutattuk, hogy ez a KAPOSVÁR ismét az a KAPOSVÁR amelyik szerethető és eredményes!

Büszke vagyok a SZURKOLÓINKRA akikkel úgy érzem, ismét megtaláltuk a közös hangot, akik hétről-hétre megmutatták, hogy mennyire fontos számukra is ez a SPORT, akik minden hazai és idegenbeli mérkőzésre kilátogattak és buzdítottak minket! Minden tiszteletem a Tiétek! KÖSZÖNJÜK!

Büszke vagyok és egyben csalódott, hogy ez a szezon is így alakult...hogy idén ismét sokkal több volt ebben a csapatban mint ahogy ezt január óta meg is mutattuk! Oly kevésen múlt ismét...de ez sajnos sovány vigasz!

VISZONT 2019 JANUÁRJÁTÓL valóban egy ÚJ KORSZAK kezdődött, valami elindult és hiszem, hogy szebb lesz, és fényesebb a jövőnk, hogy ez a KAPOSVÁRI KOSÁRLABDA ismét méltó lesz régi hírnevéhez!

Tudom az idei bajnokságnak még nincs vége, de valami úgy érzem mégis végetért....az idei álmaink, hogy ott legyünk a legjobb csapatok között a legvégén."

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus