Hivatalos: Juhos Levente a Szolnoknál folytatja

A válogatott magasembere szerint nagyon egyértelmű volt a válasza.

A Szedeák meghatározó játékosával, Juhos Leventével erősíti meg játékoskeretét a Szolnoki Olajbányász – közölte az iSzolnokkal Csősz Tamás, a klub ügyvezető igazgatója.

– Amikor Pór Péter felhívott, nagyon megörültem, s nem csupán amiatt, mert igen régóta ismerjük egymást. Örömmel hallottam tőle, hogy ő lett a szakmai igazgató, ez számomra garancia volt. Az pedig kinek nem lenne megtisztelő, hogy az elmúlt 15 év legjobb csapata szeretné szerződtetni? Annyira egyértelmű volt a válasz, hogy egy héten belül már a papírokat is aláírtuk – mondta Juhos az iSzolnoknak.

– Azért hízelgő ám, amikor egy többszörös bajnok edző a sokszoros bajnokcsapatba hívja az embert, ez kétségtelenül sokat jelent lelkileg is. Nagyon várom már a közös munkát, igyekszem mindenben az Olaj hasznára lenni. Mivel kifejezetten a csapatjátékosnak tartom magam, úgy gondolom, megtalálja az edző a helyemet a rotációban, én pedig az általa kitalált játékrendszerben igyekszem a lehető legtöbbet kihozni magamból – tette hozzá.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus