Ismét karantén várhat a Jászberényre

Alig kezdték meg az edzéseket, újabb játékosuk mutat tüneteket, most a teszt eredményére várnak.

fotó: Gémesi Balázs/jkse.hu

 

A JKSE közleménye:

Tisztelt Szurkolóink, Támogatóink, Sportbarátok!
 
A JKSE Vezetősége az alábbiakban tájékoztatja a nyilvánosságot az NB I/A-s csapatunk helyzetéről.
Mint ahogy azt már a korábbi közleményünkben megírtuk, a 3 koronavírusos játékos nélkül, csapatunk 2020.10.31-én újra elkezdte az edzéseket.
 
Sajnálatos módon, azonban a múlt éjjel az egyik edzéseken résztvevő játékosunk ismételten koronavírus gyanúra okot adó tüneteket produkált. Az ő tesztelése a ma délelőtti órákban, Szolnokon megtörtént.

Hogyha a teszt eredménye pozitív lesz, akkor a járványügyi hatóság tájékoztatása szerint a csapat edzéseket folytató része ismét elsőszámú kontaktnak számít és házi karanténba fog kerülni.

Az eredeti menetrend szerint hétvégén, a bajnokság 10.fordulójában a Zalakerámia ZTE KK csapatát fogadtuk volna hazai környezetben, azonban a bizonytalan szituáció miatt a két csapat, az MKOSZ -el közösen egyeztetve a mérkőzés elhalasztása mellett döntött. A Zalaegerszegnek így lehetősége lett időben új ellenféllel lekötni mérkőzést a hétvégére.

A további fejleményekről, illetve a 2020.11.11-én, szerdán lejátszandó Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét—Jászberényi Kosárlabda Sportegyesület mérkőzés megrendezésének lehetőségéről, a ma délelőtti PCR-teszt ismeretében adunk tájékoztatást.

JKSE Vezetősége

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus