Ivkovics Sztojan a szezon végéig irányítja a Kecskemétet

Kecskeméten házon belül oldják meg a stábot érintő kérdéseket - Forray Gábort továbbra is mindenben támogatják, az ellenfelek feltérképezéséban segít majd.

Két roppant fontos sikert könyvelhettek el a kecskeméti férfi kosárlabdázók az előző fordulókban, és ezzel elindultak felfelé a tabellán. Ivkovic Stojan számolt be arról, milyen változások zajlanak a csapatnál - írta meg a ktekosar.hu.

- Az elmúlt két-három hét tapasztalata hozott néhány változtatást, mindez azt jelenti, hogy saját erőnket felhasználva próbáljuk pontosítani a stábban a feladatokat, személyre szabottan kijelöljük a pontos felelősségi köröket - nyilatkozta Ivkovic Stojan. - A szezon végéig én irányítom a felnőtt csapatot. Hegedűs Gergely, ahogy eddig is, most is mellettem lesz edzőként. Forray Gábor is a stáb tagja marad, a scoutingért lesz felelős. Mi továbbra is támogatjuk mindenben. Csatlakozik a stábhoz a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia egyik tehetséges edzője, Dusan Markovic, akinek szakmai fejlődése szempontjából ez egy jó lehetőség, ugyanakkor elvégzi a feladatait az Akadémián is. Szükséges volt erősíteni az egészségügyi hátteret is, így az eddigi gyógytornász-fiziós, Váczi Tamás mellett egy fiatal szakember, Horváth Dávid is becsatlakozott a munkába. A játékosállományunkat érintően el kell mondani, hogy most is vannak kisebb-nagyobb sérülések, betegségek. Többen is úgy vállalták a játékot Kaposváron, hogy vannak problémáik, és volt, aki nem tudott játszani. Meg kell néznünk, hogyan tudunk minél előbb megoldást találni a helyzetre, mert kevés felnőtt játékosunk van így a rotációban - zárta gondolatait a szakmai igazgató.

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus