Ivkovics Sztojan megválaszolta a kaposvári drukkerek kérdéseit

A férfi válogatott szövetségi kapitánya ezúttal a Kaposvár általános igazgatói minőségében válaszolt számos, szurkolóktól érkezett kérdésre. 

Részlet a delfinek.hu anyagából:

– Miért vállalt ismét szerepet a kaposvári kosárlabdában?

– Nagyon büszke vagyok arra, hogy részese lehettem a kaposvári kosárlabda eddigi legdicsőbb korszakának a 2000-es évek elején. Ez a magánéletemben is rendkívüli időszakkal párosult. Megnősültem, megszületett Milán fiam és nagyon szép élmények kötnek ehhez a városhoz. Tizenöt éve innen indult el a karrierem legdicsőbb korszaka, amelyben mára mindent elértem, amit el akartam érni. Amikor tavaly Szita Károly hívása után decemberben itt jártam és láttam, hogy a gyengébb szereplés ellenére is telt ház buzdítja a csapatot, felébresztette bennem a vágyat, hogy ismét egy eredményesebb korszak részese lehessek. Tizenöt éven át türelmesek voltak a szurkolók, remélem tizenöt hónapon belül is érzékelhető lesz a változás.

– A jelenlegi edző stáb pontosan milyen felosztásban dolgozik? Ön határozza meg az edzésmunkát, valamint a mérkőzésre való felkészülés mikéntjét és a tervét Fekete Ádám hajtja végre?

– A szakmai vezetés felosztása a következő: Fekete Ádám a felnőtt együttes vezetőedzője. Jómagam általános igazgatóként dolgozom. Az én feladatom az utánpótlás koordinálása és magasabb szintre emelése. (Ennek érdekében történt a közelmúltban az utánpótlás szerkezeti átszervezése is.) A felnőtt csapatnál minden segítséget megadok, amire Fekete Ádámnak és a játékosoknak szüksége lehet. Filipovics Gordan a felnőtt csapat másodedzője, valamint az U20-as korosztályos csapat edzője is egyben. Szőke Balázs az U16-os korosztályos csapat mellett edző, ezért kapja a bérét. A felnőtt csapat mellett pedig azért tevékenykedik, hogy minél többet tanuljon és tapasztaljon a szakmai munka terén.

A teljes cikk ide kattintva olvasható el.

fotó, slide: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus