Ivkovics Tóth Norbertet hívta be Keller hiányzása miatt

A Falco rutinos magasembere került be a felnőtt válogatott keretébe az Olaszország elleni világbajnoki selejtezőre Keller Ákos kiesése után.

A falcokc.com közleménye:

Centerünket behívta a szövetségi kapitány az Olaszország ellen készülő válogatott keretbe.

Ismeretes, hogy a pénteki, Hollandia elleni VB-selejtezőn Eilingsfeld János számára az első negyedben véget ért a meccs. A Paks erőcsatára egy palánk alatti ütközés során a bordájára kapott egy rúgást, majd az amszterdami kórházban tüzetes vizsgálat alá vetették, szerencsére ezt követően Ő is hazatérhetett a szenzációs győzelmet arató válogatottal.

Eilingsfeld sérülésének kezelése itthon folytatódik, mindenesetre Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány behívta a keretbe Tóth Norbertet.

– Megerősítem a hírt, hogy a Falco centere csatlakozik a hétfői VB-selejtezőre készülő kerethez. Szerencsére Eilingsfeld állapota javul, még az is előfordulhat, hogy pályára léphet az olaszok ellen, Norbi szereplését is ettől teszi függővé a szövetségi kapitány, szóval a sárga-feketéknek annyit mondhatok, hogy majd az élet dönti el, hogy Norbi pályára lép-e hétfő este Debrecenben – tette hozzá Pókász Endre, a szövetség sajtófőnöke.

A Magyarország – Olaszország VB-selejtezőn hétfőn 18 órakor dobják fel a labdát.

Fotó - hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus