Ivosev inkább szerb válogatott lesz a magyar helyett

A 3x3-as válogatott vezére nem játszik többet magyar színekben. 

Elhagyja a magyar 3x3-as válogatottat Tomiszlav Ivosev: a magasember a szerb csapat színeiben folytatja majd pályafutását ebben a sportágban. Az ugyan még kérdés, hogy ezt mikor teheti meg, hiszen a koronavírus miatt mindent halasztanak, de a váltása már eldöntött tény.

„Tomó szerb válogatott lesz – árulta el Csirke Ferenc szövetségi kapitány az nso.hu-nak. – A váltásokat a FIBA főtitkára bírálja el: mivel Ivosev a választott hazájából menne vissza anyaországa csapatába, valószínűleg rábólint majd az illetékes... Tomó álma, hogy olimpiai bajnok legyen, a kijutásra ugyan velünk is lenne esélye, de a győzelemre inkább a szerbekkel.”

„Többet már nem játszom a magyar válogatottban, így sajnos az elhalasztott budapesti olimpiai pótselejtezőn sem szerepelhetek. Ettől függetlenül nagyon szomorú vagyok, hogy leállították a 3x3-as versenysorozatokat. Amennyire én tudom, ha minden rendben lesz, az első tornákat augusztus közepén rendezik, a helyzet ugyanakkor napról napra változik, tehát ez az időpont is kérdéses” – mondta Ivosev Tamás szintén az NSO-nak. 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus