Jászberény: Cseh György visszavonul, az utánpótlásban folytatja

Több változásról is beszámoltak Jászberényben.

A Jászberényi KSE Facebook oldalán jelent meg az alábbi közlemény:

"Tisztelt Kosársulis Játékosok, Szülők és Támogatóink!

Készülünk a következő 2019/20-as szezonra, hamarosan indulnak korosztályonként a felkészülések. Néhány változásról szeretnénk beszámolni, melyek várhatóan nem befolyásolják nagy mértékben a Kosársuli működését, illetve folytatjuk a fejlesztéseket, melyek a korábban kitűzött céljaink eléréséhez szükségesek.

Takács Martin elköszönt a szezon végeztével kosársulinktól, Martin edzőként és technikaisként segítette a csapatunkat, eddigi munkáját köszönjük, és sok sikert kívánunk neki az új klubjánál. Ezzel párhuzamosan Szabó Martin - Kosársuli játékosunk - kezdi meg egyetemi tanulmányait, mellette terveink szerint beletanul nálunk az edzősködésbe, és várhatóan edzői stábunkat erősíti a jövőben. A technikai feladatokat a jövőben Cseh György látja el, aki visszavonul az élvonalbeli kosárlabdázástól, vele újabb jászberényit nyertünk meg, hogy segítse a kosáruli és az egyesület munkáját, fejlődését. 

A következő szezontól Harkai Hunor is más klubnál folytatja munkáját, neki is köszönjük az eddigieket, azt a lendületes, pörgős, gyakorlatilag minden korosztályra kiterjedő tevékenységét, melyet az elmúlt 1,5 évben képviselt nálunk. Az átalakuló edzői stábbal a jövőben - mint szakmai irányvonal - az erőnlét fejlesztési munkára helyezzük a hangsúlyt, Szögi Ádám vezetésével, akivel kidolgozzuk, milyen módon tudjuk növelni ez edzéseinken és a mérkőzéseken a játékintenzitást, és miként tudjuk ezt kézzelfoghatóan mérni / kontrollálni. Ez egy fontos mérföldkő kosársulink szakmai fejlődésében, és ez maximálisan összhangban van az MKOSZ törekvéseivel.

Jó munkát, élvezetes és eredményes játékot kívánunk minden játékosunknak.

Kosársuli Vezetősége"

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus