Június 23-án lesz az első Kezdő5.hu Kosárlabda Fesztivál

A Budapesti Honvéd Dózsa György úti sporttelepén lesz U18-as és felnőtt 3x3-as pénzdíjas verseny, kosaraskártya börze, mezvásár és NBA-kvíz is.

Honlapunk büszkén tudatja kedves olvasóinkkal, hogy jövő vasárnap, azaz június 23-án megrendezésre kerül az első Kezdő5.hu Kosárlabda Fesztivál, melyben kiemelt partnerünk a helyszínt adó Budapesti Honvéd SE.

A Budapest 13. kerületében található Dózsa György út 53. szám alatti sporttelepen egész napos program várja az érdeklődőket.

Magára a rendezvényre a belépés díjtalan, a 10:00-kor kezdődő, 12 csapatos fiú U18-as, illetve felnőtt (nyílt) kategóriájú férfi 3x3-as tornára pedig 10 000 Ft/csapat a nevezési díj.

A játékosok értékes nyereményekért indulhatnak harcba, ugyanis a győztes a nyílt kategóriában 80 000 Ft pénzdíjazásban részesül, míg a a második 50 000 Ft-ot kap, a bronzérmes pedig 30 000 Ft-ot oszthat szét csapaton belül.

Az U18-asok között ugyanebben az értékben vásárlási utalványt kapnak a helyezettek, míg a tripladobóverseny győztese tárgynyereményben részesül.

Nevezni az 3x3@kezdo5.hu e-mail címen lehet - érvényessé pedig akkor válik, amikor a válasz e-mailben megadott bankszámlaszámra befizetésre vagy átutalásra kerül a nevezési díj. A csapatok létszáma mindkét kategóriában limitált (12-12 db), így mindenkit biztatunk, hogy mihamarabb nevezzen, így tagja lehessen a mezőnynek!

A csapatok helyszíni regisztrációja 09:00-kor kezdődik a Simon János Kosárlabda Csarnok előterében, ahol egész nap büfé is működik majd, széles választékkal, míg maga a játék 10:00-kor indul.

Megkülönböztető mezeket a rendezők biztosítanak.

A komplex programok között ott lesz a Kezdo5shop.hu termékeinek bemutatója, a Mitchell & Ness mezvásárja, valamint a Best Sportcards Corner kártyabörzéje, a kosártorna befejezése után, 18:00-tól pedig várjuk a legalább 3 (maximum 6) főből álló csapatokat, baráti társaságokat az újabb NBA-kvízjátékunkra, melyen szintén értékes nyereményekért folyik a harc a legjobban szereplő formációk számára.

A Simon János Kosárlabda Csarnok, valamint annak előtere lesz a programok helyszíne, míg a kinti kosárlabda pályán az I. Honvéd-Kezdő5.hu 3x3 Kupa kerül megrendezésre - ez egyben a létesítményt avató első hivatalos 3x3-as torna lesz, mely hivatalos versenye a hazai B33 eseménysorozatnak is, így az ott megszokott szabályok szerint folyik majd a játék, illetve a lebonyolítás - azzal a különbséggel, hogy lesz bronzmérkőzés is mindkét kategóriában.

Előzetes nevezés csak az I. Honvéd-Kezdő5.hu 3x3 Kupára szükséges, ennek határideje 2019. június 22. (szombat) 21.00. Módja pedig a csapatnév (legalább 3, maximum 3+1 fő/csapat) megírása e-mailben az 3x3@kezdo5.hu címre és az adott kategória (nyílt vagy U18) megírása, majd a válasz e-mail után a nevezési díj (10 000 Ft/csapat) kp-ban történő kifizetése a torna helyszínén, 9:30-ig.

Az NBA-kvízre is érdemes ugyanitt e-mailben (3x3@kezdo5.hu) előre regisztrálni, de erre lesz módjuk a csapatoknak a helyszínen is 17:30-cal bezárólag, 18:00-tól pedig kezdetét veszi a játék a Budapesti Honvéd SE főépületében, illetve annak ebédlő termében.

A programok tehát jövő vasárnap 10:00-tól egészen 18:00-ig tartanak, majd az NBA-kvízzel (az egy éve indult kezdeményezés harmadik eseménye lesz ez már) zárjuk az első Kezdő5.hu Kosárlabda Fesztivált - mely előreláthatóan legalább 21:00-ig programot szolgáltat az érdeklődőknek, vállalkozó szelleműeknek.

Tartsatok velünk és legyetek részesei ti is az eseménynek június 23-án!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus