Kaposvár: Tóth Péter távozik, fontos cél az új csarnok megtöltése

A héten lezárulhat az irányítókérdés, de ha kell, tudnak ötödik légióst is hozni.

Szerda reggel egy megbeszéléssel és egy edzéssel megkezdte a 2018/2019-es szezont a Kaposvári KK. A játékoskeretben azonnal feltűnt egy jelentős változás, Tóth Péter ugyanis nem volt ott az eseményen, mert minden valószínűség szerint a klub közös megegyezéssel szerződést bont vele - a tavaly az Albától érkező hátvéd nem Somogyban folytatja pályafutását.

Ami a célokat illeti: Monok Tibor ügyvezető elmondta, hogy helyezésekről még korai beszélni, meglátják, hogy hogyan alakul a csapat, illetve hogyan fognak teljesíteni a riválisok - szerinte egyre komolyabb szintet képvisel a magyar bajnokság és minden csapat komoly erőket mozgósít a minél jobb eredményekért. A légósokkal kapcsolatban jelezte, hogy négy külföldivel vág neki a gárda a szezonnak (ebből már csak az irányító hiányzik, két opciójuk van jelenleg és a héten szeretnék lezárni ezeket a tárgyalásokat), de lehetőségük lesz később egy ötödik szerződtetésére is attól függően, hogy hol lesz rá szükség - sérülések, gyengébb teljesítmények esetén is meg tudják majd így erősíteni a csapatot.

Az ügyvezető hangsúlyozta, hogy nagyon fontos cél az, hogy a tavasszal átadásra kerülő új sportcsarnokot minél több nézővel tudják megtölteni, de ehhez jó eredményt és jó csapatot kell felmutatni - a tervek szerint a középszakaszt és az esetleg playoffot már az új létesítményben vívja az együttes, de csak akkor lesz több néző, ha azt látják, hogy jó csapat épül Kaposváron.

Felkészülési program:

Augusztus 29. 19:00 ZTE-KKK (csak magyarokkal) (zártkapus)

Szeptember 7-8. PVSK Kupa (Pécs, Eszék, Szeged és a KKK részvételével)

Szeptember 14-15. Morgen Ferdinánd Kupa Pakson (ASE, Alba, Turi Svitavy, KKK részvételével)

Szeptember 19. Alba-KKK

Szeptember 22-23. VIII. Orosz László Emléktorna (KKK, PVSK, ZTE, Szedeák)

fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus