Két légiós is távozik Debrecenből

A fiatalokat helyezik előtérbe.

A vezetőség döntése értelmében a DEAC-Tungsram Josh Hagins és Xavier Thames nélkül vívja meg a 2021-22-es bajnoki kiírás hátralévő csatáit - számolt be a DEAC honlapja.

A fentmaradó mérkőzések során a csapat szakmai stábja a tehetséges fiatal akadémisták szerepeltetését kívánja előtérbe helyezni.

Mint ismert, a Kaposvár elleni hazai fiaskót követően Berényi Sándor legénységének minimálisra csökkentek reális esélyei a rájátszás kiharcolására. Természetesen a cívisvárosiak ennek ellenére is szeretnék a lehető legjobb eredménnyel zárni a középszakasz küzdelmeit, azonban ezen céljukat az idény hátralévő részében immáron főként a saját nevelésű játékosok minél több játékperce mellett igyekeznek majd megvalósítani. Az ifjak előtérbe helyezésének érdekében a vezetőség úgy határozott, hogy a hajdúsági gárda utóbbi összecsapásain hozzáállásbeli problémákat mutató amerikai hátvédjei, Josh Hagins és Xavier Thames a szezonban már biztosan nem lépnek pályára a DEAC-Tungsram színeiben, míg az alakulat jövőbeli terveiről és a komolyabb változtatásokról a napokban várhatók tárgyalások.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus