Korábbi korosztályos válogatott játékost igazolt az ASE

Kucsora Csaba legutóbb a Jászberényi KSE gárdáját erősítette.

Az Atomerőmű SE közleménye:

A bajai kötődésű, korábbi korosztályos válogatott 25 éves, 188 cm magas és 88 kg-os, kettes-egyes posztos játékos több magyar A és B-csoportos klubnál, köztük Rátgéber Akadémia, a MAFC, az MVM-OSE Lions, a Falco Energia Vulcano KC és a Bajai Bácska csapatánál is megfordult, legutóbb pedig a Jászberényi KSE gárdáját erősítette, ahol 12 tétmérkőzésen lépett pályára, 18.7 pontot, 3 lepattanót és 2.3 gólpasszt átlagolt.

„Nagyon örültem, amikor megkereset az ASE, sok jó dolgot halottam erről a nagy múltú klubról, itt szerintem mindig öröm játszani. Sebastian Krasovec vezetőedzővel már dolgoztam együtt Oroszlányban majdnem három évet, ami sokat számít a gyors beilleszkedésben. Köszönöm a JKSE-nek is, hogy ilyen rugalmasak voltak és elengedtek Paksra.”
-mondta Kucsora Csaba

„Nagyon boldog vagyok, hogy Csabi csatlakozott a csapatunkhoz. Sajnos továbbra is sérüléssel küzdenek a meghatározó magyar játékosaink, ezért gyors megoldás kellett erre a problémára. Csabával három szezonon keresztül dolgoztunk együtt Oroszlányban, jól ismerjük egymást, biztos vagyok benne, hogy segítségünkre lesz a céljaink elérésében.”
-nyilatkozta Sebastjan Krasovec vezetőedző

Klubunk azon dolgozik, hogy Csabi a hétvégi bajnoki mérkőzésen már pályára tudjon lépni.

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

 

Fotó, slide: kosarlabda.ase.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus