Kostas Flevarakis visszatér a Sopronhoz

Hétfőtől újra Kostas Flevarakis, görög szakember és tapasztalt edző irányítja a szakmai munkát a Sopronnál.

Hétfőtől újra a csapatunkat korábban sikeresen vezető tapasztalt edző, a görög szakember, Kostas Flevarakis irányítja a szakmai munkát. - adta hírűl a sakc.hu.

A hírt ügyvezetőnk, Pojbics Szabolcs osztotta meg honlapunkkal, aki kiemelte: a legnagyobb elismerés illeti meg Bors Miklóst, aki nagyon nehéz szituációban, jól felkészülve és meccselve vezette bravúros győzelemre csapatunkat Oroszlányban.

Helyzetünk a szezonbeli első idegenbeli győzelemmel ugyan javult, de azért megnyugtatónak még korántsem nevezhető, ugyanakkor a hátrányunk messze nem akkora, hogy ne lehetne ledolgozni, és felzárkózni a középmezőnyhöz.
Vezetőségünk éppen ezért úgy döntött, hogy egy tapasztalt, csapatunknál is már bizonyított szakember vezetésére bízza az irányítást, és megállapodott az SKC-t az előző évadban a rájátszásba vezető görög Kostas Flevarakisszal. Pojbics kiemelte: a Kostasszal folytatott egyeztetései során kiderült: korábbi – és leendő – vezetőedzőnk a jelenleg zajló évadban is figyelemmel kísérte csapatunk szereplését.

Ügyvezetőnk hozzátette, 2019 ősze és 2021 tavasza között, nagyjából másfél évadon át hatékonyan és eredményesen működött együtt a Flevarakis-Bors edzőkettős, és bízik benne, hogy ez a munkakapcsolat továbbra is hatékony és eredményes lesz.

A játékosok – tekintettel arra, hogy egyrészt az előző hetekben eléggé erőltetett menetben voltak, másrészt pedig, hogy legközelebb csak bő két hét múlva, december 7-én kell pályára lépniük -, az oroszlányi bravúrgyőzelem után hétfőig pihenőt kaptak. Flevarakis a tervek szerint hétfőn este áll majd újból munkába csapatunk élén!

 

Fotó: sakc.hu

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus