Megtartotta amerikai légiósát a Kecskemét

Bernard Thompson két óriási meccset játszott eddig. 

A ktekosar.com közleménye:

Két mérkőzést játszott a csapatunk eddig a felkészülési időszakban, és Bernard Thompson mindkét meccsen kiválóan teljesített. A Szeged elleni 31 percben 27/3 pont állt a neve mögött, 80 százalékkal dobta a büntetőket (8/10), 4 lepattanót szerzett és 28 lett a meccsindexe (VAL). Az Alba ellen 33 percet töltött pályán, 29/3 ponttal, 89 százalékos büntetőzéssel (8/9), 6 lepattanóval, 3 gólpasszal és 35 VAL-értékkel zárt.

Nem véletlen, hogy a klub életbe léptette a szerződését.

„Örülök, hogy itt vagyok, mindig próbálom a legjobbamat nyújtani, fontos tagja szeretnék lenni a csapatnak – mondta Bernard Thompson a hétfő délelőtti edzés után. - Készülünk a bajnokságra, szeretnénk minél jobb eredményt elérni. Mindenki kedvesen fogadott, kiváló a légkör az öltözőben. Kecskemét nagyon szép város, szeretek itt lenni. Nem sok szabadidőnk van, de ha tehetem, szívesen sétálgatok, megnézem a nevezetességeket. Egyelőre még nem sikerült teljesen felfedeznem a várost, de igyekszem…”

A KTE-Duna Aszfalt legközelebb kedd este lép pályára, a Messzi István Sportcsarnokban 17.15-től a Pécs lesz az ellenfél.

fotó: ktekosar.com

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus