Molnár Márton Oroszlányba igazolt

A DEAC-tól távozó magasember playoffba akar jutni új csapatával.

fotó: oselions.hu

Az OSE Lions honlapjának beszámolója:

Kedves Szurkolóink!

Örömmel értesítünk Titeket, hogy a következő szezonban csapatunk tagja lesz Molnár Márton! Marci egy tapasztalt „magasember”, a korábbi szezonokban megjárta a Sopron, a Kecskemét, az Alba és legutóbb a DEAC csapatát is.

Oroszlányba látogatásakor röviden beszélgettünk vele:

-Mi volt a legfőbb oka, hogy az OSE Lions mellett döntöttél?

-A tervek szerint a csapatban meghatározó szerep jut nekem, ami mindenképpen előrelépést jelent és nagyon fontos nekem.

-Mit vársz a 2021/22-es szezontól?

-Csapatszinten a cél a Magyar Kupában való szereplés jogának kivívása, és a legjobb 8 közé kerülés. Mindent meg fogok tenni, hogy ezeket a célokat elérjük.

-Lesznek olyan csapattársaid Oroszlányon, akiket korábbról ismersz. Ez is szerepet játszott az OSE Lions melletti döntésedben?

-Természetesen. Nagyon örülök, hogy például Ruják Andrással újra együtt játszhatunk. Korábban a Sopron csapatában szerepeltünk együtt, és nagyon jól tudtunk együttműködni a pályán. Garamvölgyi Ákost is ismerem, vele is játszottam már együtt korábban az utánpótlás válogatottban. Örülök, hogy újra egy csapatban leszünk.

-Mi a véleményed a OSE Lions szurkolótáboráról?

-Sokat hallottam róluk és persze volt szerencsém személyesen is megtapasztalni, hogy milyen hangulatot tudnak csinálni. Körmendiként tudom, milyen fontosak a szurkolók és az OSE tábora nagyon megfogott.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus