Nelson és Csurovics azt kérte, hogy maradhasson Jászberényben

Hírek a JKSE részéről. 

Az MKOSZ döntését követően – a 2019/2020-as bajnoki szezont befejezettnek nyilvánították úgy, hogy nem hirdettek bajnokot és kiesőt sem – a csapatok játékosai, így a mi kosarasaink is többségében hazatértek - írja a jkse.hu.

"Miljan Csurovics vezetőedzőnk és Remon Nelson kérte, hogy maradhasson, mert ha elhagyják Magyarországot, akkor karanténba kerültek volna. Petőfi Áron, klubunk elnöke jelezte, hogy természetesen támogatták kérésüket, így ők Jászberényben maradtak. A többiek már otthon vannak, és a héten várhatóan mindenkivel megegyeznek a szerződések kapcsán.

A jövőről pedig egyelőre ki tudna bármit is mondani? Mikor és hogyan kezdődik a szezon? A csapatoknak milyen lehetőségei lesznek? A korábbi támogatók továbbra is a kosárlabda mögé állnak? Lesz a cégeknek pénze támogatásra? Nos, ezek olyan kérdések, melyekre ma még senki sem tudja a választ.

Ám most nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy mindenki vigyázzon magára és embertársaira. Éljük túl ezt a korona vírus járványt, s azt követően építsük újra magunkat, a bajnokságot, az eddig megszokott életünket!

A nagy meccset most a korona vírus ellen vívjuk. Tartsa be mindenki az előírásokat, mert az igazi kosárlabda élethez kellenek a játékosok, az egyesületek, a támogatók és a nézők!

Vigyázzunk egymásra! Ősszel találkozunk! Természetesen addig is figyeljétek az oldalunkat, mert igyekszünk benneteket minden fontos információról tájékoztatni."

fotó: jkse.hu

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus