Online szakmai konzultációt indít Kovács Adrián

Elsőként Tursics Krisztiánnal, az NKE-FCSM Csata vezetőedzőjével ütköztetik érveiket az átmeneti védekezés témakörében.

fotó: deacbasket.hu

A deacbasket.hu híre:

A DEAC kosárlabdacsapatának vezetőedzője, Kovács Adrián a kényszerpihenő alatt sem tétlenkedik, hiszen egy Magyarországon eddig kuriózumnak számító online szakmai konzultációt hozott létre. A szakember Time Out Talks nevű kezdeményezésének első részében rögtön egy izgalmasnak ígérkező vitával jelentkezik majd az átmeneti védekezés témakörében, ellenfele pedig nem más lesz, mint a női vonal egyik legtehetségesebb edzője, Tursics Krisztián. Az első osztályú NKE-FCSM CSATA vezetőedzőjével ütköztetik majd kosárlabdáról alkotott filozófiájukat, sőt az érdeklődők a vita végeztével kérdéseket is tehetnek fel a szakembereknek.

A szerdán 18 órától kezdődő Zoom konferencia linkjét Kovács Adrián Facebook oldalán, valamint a Csapatmunka – edzői szoba zárt Facebook csoportban teszik közzé az esemény napján. Utóbbi közösség egyébként a fejlődni vágyó magyar kosárlabdaedzőknek jött létre, aki érez magában kellő elhivatottságot, csatlakozhat a csoporthoz. Íme az esemény leírása:

“Time Out Talks néven új kosárlabdával foglalkozó szakmai online konzultációt indítok, melynek első részében Tursics Krisztiánnal, a NKE-FCSM CSATA vezetőedzőjével fogunk vitázni az átmeneti védekezésről.

Beszélgetésünk során ütköztetni fogjuk a témával kapcsolatos alapelveinket és filozófiánkat, remélem nem csak kettőnk számára, de a minket néző edzőkollégáknak is hasznos lesz. Szót ejtünk majd a férfi és női vonal sajátosságairól, de az utánpótlásra is ki fogunk térni.

Az eszmecserét Zoom-on keresztül lesz lehetőségetek követni, sőt a beszélgetés végén a felmerülő kérdésekre is válaszolni fogunk. A konzultáció linkjét a vita napján, azaz szerdán fogjuk megosztani veletek, a Coach Kovács Facebook oldalon és a Csapatmunka – edzői szoba zárt csoportban.”

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus