Oroszlány után - balatoni "buli" előtt

Múlt hét végén Oroszlány adott otthont az OTP Junior adidas streetball sorozat rendezvényének, július 14-én rendezik a zánkai streetball-t.

Múlt hét végén Oroszlány adott otthont az OTP Junior adidas streetball sorozat rendezvényének, július közepén pedig a kosárlabdázás szabadtéri változatának kedvelői számára irány a Balaton, 14-én rendezik a zánkai streetball-t.

Oroszlányban a végig jó időben zajló rendezvényre összesen közel 100 csapat nevezett, igen aktívak voltak a helyiek, valamint a közeli települések kosarasai. A kenguru korosztályban is igen népes volt a mezőny, közel 20 együttes nevezett. A szervezők jóvoltából minden kategória első 3 helyezettje ajándékcsomaggal távozhatott a helyszínről. Az ügyességi versenyek színvonalasak voltak, a VIP meccseken játszottak tűzoltók, az önkormányzat együttese, s egy labdarúgókból álló alakulat. A rendezvényt a Face Team "pörgős, látványos bemutatója színesítette.

A szervezők már javában készülnek a szezonfelező zánkai rendezvényre, amelyre jövő szombaton kerül sor a megszokott Erzsébet üdülőtelep, tábor strandján. A rendezvényen pályára lépő csapatok száma évről évre nő, tavaly már szinte a lebonyolíthatóság határát súrolta. A építendő pályák számát a tavalyihoz képest már nem tudják növelni a szervezők, nyilván nagyon vonzó a csapatoknak a Balaton - szó szerinti - közelsége, a tótól úgy 50 méterre vannak a pályák. Az eddigi nevezésszámból látszik, idén is népszerű lesz a rendezvény, a szervezők bíznak benne: minden benevező csapat pályára léphet.

Nevezni jövő csütörtök, azaz július 12-én éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus