Öt légióssal javítana jövőre a Kaposvár

Monok Tibor szerint ha meglesz rá az anyagi fedezet, akkor több külföldit szerződtetnek a következő szezonra - Ivosevvel már beszéltek a folytatásról, a magyar piacot viszont nagyon szűknek látja. 

Monok Tibor, a Kaposvári KK ügyvezető-elnöke hétfőn az M4 Sport Kosárlabda magazinjában elmondta, hogy bár valóban rövid volt a gárda kispadja, ez még önmagában nem indokolta azt, hogy a közvetlen riválisnak számító PVSK-tól négyszer, a ZTE-től pedig háromszor kapjanak ki, főleg, hogy ugyanez a szűk keret le tudta győzni a Körmendet, a Szolnokot, vagy éppen az Alba Fehérvárt is. 

Mint mondta, nem telt még el elég idő ahhoz, hogy pontosabb információkat tudjon mondani a csapat következő idényéről, de a tervek szerint öt légióst fognak foglalkoztatni, a jelenlegiek közül pedig Tomiszlav Ivosevvel már beszéltek a közös folytatásról, ám az idei szezon MVP-je érthető okokból még gondolkodik. Monok hozzátette: a magyar játékospiac ezúttal is nagyon szűk, borzasztó nehéz igazolni, mert mindenki ragaszkodik a saját értékeihez.

A Monok Tiborral készült beszélgetés ezen a linken visszanézhető!

fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus