Peak kosárlabda- és szabadidőcipő vásárlás most 35% kedvezménnyel!

A Peak Sport Magyarország most 35%-os (!) kedvezményt biztosít a Kezdő5.hu olvasói részére kosárlabda- és szabadidőcipői teljes kínálatára. (x)

A Peak márka hazai disztribútora webshopjában (www.peak-sport.hu) különleges akciót indít a Kezdő5.hu olvasói számára, íme a részletek:

Nincs más dolgotok, csak a megvásárolni kívánt termékeket betenni a kosárba, majd fizetés előtt a Kuponkódhoz beírni a KEZDO5HU kódot és máris 35%-kal olcsóbban juthattok hozzá cipőinkhez.

A kosárlabda cipőinkről érdemes tudni, hogy a Peak az elmúlt 1-2 évben kiemelt figyelmet fordított a cipői fejlesztésére, ennek eredményeképpen mind külsőleg, mind összetételében óriásit fejlődtek. Próbáld ki, és győződj meg róla te magad is!

Az utcai és szabadidőcipők piacán visszafoghatatlanul előretörő Peak Taichi cipőink garantáltan azonnali kedvencek lesznek a cipős-szekrényeitekben. A Peak Taichi cipők a kényelem legmagasabb fokát biztosítják tulajdonosának, továbbá garantáltan védik térdeidet és ízületeidet futás, séta közben.

A Peak az élsport mellett kiemelt figyelmet fordít a szabadidősportra, így a hobbifutókra is.  Futócipőink mindegyike magas minőségben és kiváló ár-érték arányban áll most rendelkezésetekre. Ultralight sorozatunk pedig a piacon elérhető legkönnyebb cipők egyike.

Tégy egy próbát cipőinkkel, és ha nem tetszik amit kapsz, csak szimplán küldd vissza! Ehhez most 100%-os visszavásárlási garanciát biztosítunk. Fontos, hogy a visszavásárlási garanciát kizárólag sérülés- és használatmentes termékre tudjuk érvényesíteni!

A 35%-os kedvezmény más akcióval nem vonható össze. Az akció visszavonásig érvényes.

Peak Sport 

- I Can Play -

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus