Perl volt csapata leigazolta Justin Edwardsot

Ami tegnap még csak pletyka volt, az mára hivatalos lett: Justin Edwards az olasz első osztályban, Perl Zoltán volt csapatánál, a Capo d'Orlandónál folytatja pályafutását.

Arról reggel már beszámoltunk, hogy tegnap már felmerült, hogy az előző idényben az Alba Fehérvárnál játszó Justin Edwards az olasz élvonalban, a Capo d'Orlando csapatában folytatja pályafutását. A csapat most hivatalos honlapján jelentette be, hogy megtörtént a szerződtetés, így a kanadai dobóhátvéd az előző idényt az olasz élvonal 8. helyén záró együttesnél fogja lejátszani - mint ismert, az Orlandina Basket Perl Zoltán korábbi klubja.

Giuseppe Sindoni, a csapat sportigazgatója azt nyilatkozta, hogy figyelték Edwardsot első profi idényében, melynek során megnyerte a magyar kupát és a bajnokságot is az Alba Fehérvárral, és a FIBA Europe Cupban is jól szerepelt. Úgy érzik, hogy az atletikus képességei és a technikai tudása révén top játékos, jól illeszkedik majd a fiatal hátvédsoruk mellé, és kiegyensúlyozott teljesítményt fog nyújtani a heti két mérkőzésükön az olasz bajnokságban és az európai kupaporondon is. Úgy látták, hogy tanulékony, és jól alkalmazkodik az európai kosárlabdához, ezért gondolják úgy, hogy ő lehet a megfelelő ember számukra.

Foto, Slide - orlandinabasket.it

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus