Rátgéber Lászlót választották minden idők legjobb vajdasági edzőjének

A minden idők legjobb edzője díjat az újvidéki születésű, Pécsett élő és tevékenykedő Rátgéber Lászlónak ítélték oda.

A pannonrtv.com cikke:

Év végi értékelést tartott a Vajdasági Kosárlabda Szövetség szerda este Újvidéken. A minden idők legjobb edzője díjat az újvidéki születésű, Pécsett élő és tevékenykedő Rátgéber Lászlónak ítélték oda.

Év végi értékelést tartott a Vajdasági Kosárlabda Szövetség szerda este Újvidéken. Szóltak a 2018-ban elért eredményekről, a sport népszerűsítéséről, az augusztusban megrendezett ifjúsági férfi kosárlabda Európa-bajnokságról, valamint előrevetítették a 2020-as junior EB megszervezésének a lehetőségét is.

A szövetség elnöke és alelnöke kiosztotta az éves elismeréseket is a legjobb kluboknak, játékosoknak és edzőknek. A legrangosabb, minden idők legjobb edzője díjat az újvidéki születésű, most Pécsett élő és tevékenykedő Rátgéber Lászlónak ítélték oda.

Rátgéber László, kosárlabda edző: „Ez egy felemelő érzés, és azt tanítjuk, hogy sose felejtsük el, hogy honnan származunk, honnan indulunk, hova tartozunk, ezen felül az is fantasztikus, hogy a Kosárlabda Szövetség sem felejtette el, hogy én hova tartozom. Ez akkora megtisztelettés, hogy emellett megválasztottak még a Vajdasági Kosárlabada Szövetség edzőbizottságának tiszteletbeli elnökének, és segíteni fogom itt az edzőképzést, és reméljük, hogy még sok Rátgéber László fog felnőni Újvidékről.”

Fotó - pannonrtv.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus