Reizinger Máté marad a Honvédnál

Hosszú távú szerződést írt alá.

A Budapesti Honvéd Sportegyesület facebook közleménye:

Reizinger Máté marad – hosszú távú szerződést írt alá fiatal tehetségünk!

Hajdu Péter és Kopácsi Ákos után újabb fiatal magyar játékosunkkal sikerült megegyezünk a közös folytatásról: az U20-as válogatott Reizinger Máté két évre kötelezte el magát egyesületünkhöz.

A 19 éves bedobó 2022 nyarán Dombóvárról érkezett Akadémiánkra, a 2022–2023-as idényben pedig rögtön be is mutatkozott a felnőttek között az élvonalban, de igazából a most zajló szezon hozta meg számára az áttörést a játékperceket illetően.

„Örülök és boldog vagyok, hogy a Honvédban folytathatom a pályafutásomat, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy segítsem a klubot a játékommal, és sikeres éveket zárhassunk. A legfontosabb most az, hogy a szezon hátralevő részében koncentráltak maradjunk, mert akkor el fogjuk érni a kitűzött céljainkat” – fogalmazott fiatal játékosunk a szerződéshosszabbítás után.

Máté jelenleg az U20-as válogatott összetartásán vesz részt Székesfehérváron, jövő héten pedig újabb nagyon fontos feladat vár rá és csapatunkra, hiszen ismét hazai pályán játszunk az egyik közvetlen riválisunkkal: csütörtökön a Kaposvárt fogadjuk a Ludovika Arénában.

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

 

Fotó, slide: Budapesti Honvéd Kosárlabda Szakosztály facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus