Rekord Oroszlányban: Több mint 100 csapat a pályákon

Most hosszabb szünet következik a sorozatban.

A kiváló, szabadtéri sportrendezvényekre tökéletes időjárásnak is szerepe lehetett abban, hogy szombaton, Oroszlányban rekord létszámú, több mint 100, egészen pontosan 101 csapat nevezett a különböző kategóriákban a streetballra. . olvasható a hunbasket.hu-n.
 
A rendezvényre kilátogattak a helyi élvonalbeli gárda, az MVM-OSE Lions fiatal, saját nevelésű játékosai, vezetői. A sok-sok csapat és mérkőzés mellett látványos kiegészítő programoknak is tanúi lehettek a látogatók: ismét bemutatták ügyességüket a Face Team akrobatikus kosárlabda csoportjának tagjai, rendeztek táncbemutatókat, és ahogy arra már korábban is volt példa: a tűzoltóság jóvoltából a rendezvény egy könnyed habpartival zárult.
 
Az ügyességi versenyek is izgalmasak, látványosak voltak, és az úgynevezett VIP-torna résztvevői is nagy lelkesedéssel vetették magukat a küzdelembe. Ahogyan a legkisebbek is, és hogy az egészen kis srácok, lánykák minél előbb megismerkedjenek a sportággal, a rendezvényen jelen volt az Ov-Sport Közhasznú Alapítvány is, amely már több mint egy évtizede foglalkozik az óvodás korúak sportoltatásával, míg az OSE lassan egy évtizede az ovi-kosárral.
 
Most hosszabb szünet következik a sorozatban, a következő rendezvény házigazdája Körmend lesz augusztus 12-én.

 

Fotó, slide: hunbasket.hu; Streetball Hungary facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus