Rosco Allent még Japánból is keresik

A magyar válogatott bedobója még mindig csapatot keres, az érdeklődés irányába pedig egyre szélesebb spektrumon érkezik.

A korábban a MAFC-ban nevelkedő, majd középiskolás korától Amerikában pallérozódó, az előző két évét Spanyolországban töltő magyar válogatott magasember, Rosco Allen jelenleg szabadügynök és jelen állás szerint nem marad a korábbi BL-győztes Tenerifénél, ahol idén 15 percnyi átlag játéklehetőséget kapott a spanyol élvonalban és hasonló szerepkörben használták a Bajnokok Ligájában is.

A deporpress.com jelentetett meg egy cikket több érdekes, mondjuk úgy, hogy színes információval. Ebben az amerikai-magyar játékos lehetőségeiről és kilátásairól van szó, itt pedig a Japán ligából való erősebb érdeklődésről is van szó. Érdekesség, hogy a japán férfi kosárlabdának van már egyéb magyar kötődése is, hiszen a felnőtt válogatott honosított légiós ásza az a Nick Fazekas, aki pár éve kis híján a magyar válogatott honosított játékosa lett, végül viszont hiába a magyar gyökerek és az NBA-múlt, Ázsia felé vette az irányt.

A játékosnak információink szerint továbbra is a spanyol élvonal lenne a prioritás a jövő szempontjából.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus