Sebastian Aris távozik Kaposvárról

A Kaposvár több játékosa is sérüléssel bajlódik.

A Kometa Kaposvári KK közleménye:

Nincs könnyű helyzetben a férfikosárlabda NB I./A csoportjában szereplő csapatunk, a Kometa Kaposvári KK, hiszen több játékosunk is sérüléssel bajlódik.

Hosszú idő után léphetet pályára Sebastian Aris, még április 14-én, a Nyíregyháza elleni győztes mérkőzésen, a dán karmesterünk makacs sérülése azonban kiújult, így a továbbiakban már nem számíthatott rá a szakmai stáb. A tüzetes vizsgálatok után kiderült, hosszabb időt kell kihagynia, ezért közös megegyezéssel szerződést bontottunk a játékossal.

Hendlein Roland térde sincs rendben, folyamatosan fájdalmak közepette edz és játszik. A kosárlabdázónkat meg kellett volna műteni, ám akkor rá sem számíthatott volna Szőke Balázs és Filipovics Gordan, ezért ügy döntött, elodázza a beavatkozást.

Tomislav Gabric a hazai, Szeged elleni összecsapás elején kapott a lábához, s mint utóbb kiderült egy vérömleny keletkezett a vádlijában. Ennek ellenére ő is vállalta a szereplést, de nincs száz százalékos állapotban, hiszen a fájdalom zavarja a szakmai munkában.

Isiah Brown szintén a Tisza-partiakkal vívott találkozón sérült meg. Annyira fájt az amerikai kosárlabdázó bokája, hogy el sem utazott a Paks elleni idegenbeli találkozóra.

Nem vagyunk tehát könnyű helyzetben, ráadásul szerdán már újabb fellépés vár ránk a fővárosban, 19 órától a Budapest Honvéd SE otthonában lépünk pályára az alsóházi rájátszás hatodik fordulójában.

 

Fotó, slide: delfinek.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus