Sebastjan Krasovec távozik az OSE éléről

A Körmend elleni kiesés után elköszönt a szakember.

Az OSE összefoglalója Sebastjan Krasovec sajtótájékoztatójáról:

Gratulálok a csapatnak az egész szezonhoz. Nem volt könnyű, ahogyan Mario is mondta, voltunk fent is, lent is. Voltak sérülés problémáink is. Szeretném megköszönni Milosnak és Yordannak is, akik győzelmekhez segítettek minket, de a sérülésük miatt nem tudtak végig velünk lenni.

Szeretném megköszönni Árminnak, a másodedzőnknek a remek „scouting” munkát, az egyik legjobban védekező csapat voltunk az alap- és középszakaszban. Ez nagyban köszönhető az ő munkájának.

Lukának, az erőnléti edzőnknek is köszönöm a munkáját, folyamatosan elérhető volt a játékosok számára, amikor csak szükségük volt valamire. Nagy szükség van egy ilyen srácra a csapatnál. Mindketten remek munkát végeztek.

A klubnak, irodának is köszönöm az egész éves munkát és a vezetőségnek is, hogy türelmesek voltak, amikor vesztes szériában voltunk. A szurkolóknak is köszönöm, voltak nehéz időszakok, de a szurkolóink végig kitartottak, jóban és rosszban velünk voltak.

A sport olyan, mint az élet, egy hullámvasút, ahol mindig tovább kell menni feltartott fejjel. Érdekes 4 év volt itt, végigcsináltuk a covidot és sok minden mást is, de végül, úgy gondolom jobb pozícióban távozok, mint amilyenben jöttem. Akkor a B csoportban játszottunk, most a playoff-ban.

Remélem az MVM-OSE ezen az úton halad majd tovább.

Mindenkinek köszönöm ezt a négy évet, jó emlékeket gyűjtöttünk. Köszönöm.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Forrás: mvm.oselions.hu

Fotó: OSE Facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus