Streetball: hódítás Hódmezővásárhelyen

Szombaton, a jubileumi 25. OTP Junior adidas streetball sorozat idei utolsó előtti állomásán Hódmezővásárhelyen találkoztak a kosárlabdázás szabadtéri változatának kedvelői, művelői.

A helyi egyesület, a Vásárhelyi Kosársuli játékosai nagy számban képviseltették magukat a különböző korosztályokban, a kenguruknál 14 csapat nevezett, egy nagyszalontai legénység is volt közöttük. Természetesen érkeztek együttesek a közeli Szegedről, az ügyességi versenyek ezúttal is igen népszerűek voltak.

Az időjárás, mint az idei rendezvények többségén, ezúttal is kegyes volt a résztvevőkhöz, kellemes késő nyári időben zajlottak a küzdelmek, pont a viadal zárása után kezdett csöpögni az eső.

A színvonalas kísérőprogramok között volt zumba, tánc és taekwondo bemutató.

Az idei utolsó rendezvény 2 napos lesz. A néhány éve már a Kosárlabdázás Napja néven közismert záró fesztiválnak szeptember 22-én és 23-án ezúttal a Hősök tere ad otthont. Az első napon a 75 éves MKOSZ és a 25 esztendős streetball ünnepel, ekkor ünnepségsorozatra kerül sor, a tervek szerint egy az NBA-ből érkező sztárvendéggel. A versenyekre, a különböző kategóriák döntőire pedig a második napon, szombaton kerül majd sor.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus