Szurkolói ankétot tartott az Olajbányász

Csősz Tamás ügyvezető igazgató az elvárásokról és a tervekről is beszélt, míg Pór Péter szakmai igazgató elmondta, hogy olyan légióst szerződtetnének, aki valóban erősítést jelentene.

A Szolnoki Olajbányász beszámolója:

Csősz Tamás ügyvezető igazgatót az elvárásokról, tervekről faggatták. Az ügyvezető elmondta, szeretné a klub a lehető legjobb teljesítményt nyújtani, a playoff-helyek egyikét mindenképpen megszeretnék szerezni. Az biztos, hogy a nemzetközi szereplés miatt is igen kemény szezon vár a gárdára.

– Mindannyian szeretnénk, ha újra remek hangulat lenne a csarnokban, ehhez pedig jó teljesítménnyel kell hozzájárulnunk  – tette hozzá Csősz Tamás.

A Fiba Europe Cup-ról Pór Péter szakmai igazgatót faggatták. A csapattal három bajnoki címet nyerő, éppen Fiba Europe Cup elődjében, az Eurochallange-ben az Olajbányászt a legjobb négybe vezető szakember szerint már a csoportból való továbbjutás is bravúr kategória.

– Rendkívül nehéz ellenfelek várnak ránk, a Nagyvárad például a legjobb négyig jutott tavaly ebben a sorozatban, a lengyel bajnokság erejét is jól ismerjük. Szeretnénk a régi idők eredményességét produkálni, azon leszünk, hogy továbbjussunk, de mint említettem, ez rendkívül nehéz feladat lesz.

Beszélt a szakmai igazgató az ötödik légiósról is, mint mondta: egy 3-as és 4-es poszton otthonosan mozgó külföldiben gondolkodnak, mindenképpen olyan játékost keresnek, aki valódi erősítést jelent a csapatnak.

 

Az eseményről szóló teljes beszámoló elolvasható a Szolnoki Olajbányász honlapján.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Forrás:olajofficial.hu

Fotó: Szolnoki Olajbányász Facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus