Távozik a csapatkapitány Oroszlányból

Mohácsi Máté a családja miatt döntött így.

fotó: hunbasket.hu

 

A klub közleménye:

Mohácsi Máté 2018. nyarán igazolt -az akkor még- NBI/B-ben szereplő egyesületünkhöz. Élvonalbeli múltjával és rutinjával nagy szerepet vállalt a kezdetektől csapatunk sikereiben. Személyében egy igazi vezéregyéniséget, egy eredményesen és nagy szívvel játszó játékost ismerhetett meg a publikum. Egyesületünk és Moha is teljes mellszélességgel a közös folytatás mellett volt, azonban családja és jövője érdekeit szem előtt tartva végül nem született megegyezés.

Idei NBI/A-s szezonunkban a csapatkapitányi címet is ő viselte alakulatunkban, így köszön el a szurkolóktól, a várostól:

"Kedves OSE szurkolók, szimpatizánsok!

Ugyan pár hónappal ezelőtt, mikor még minden a rendes kerékvágásban zajlott, és sorra szállította a csapat a bravúrokat, együtt lélegeztünk veletek hétről-hétre, meccsről-meccsre, még nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar búcsúzni kényszerülök tőletek. Fantasztikus másfél évet töltöttem el Veletek, minden mérkőzésen, idén már csapatkapitányként is megtiszteltetés volt előttetek pályára lépni. Az a közeg, amit tudtatok és tudtok is teremteni, tényleg párját ritkítja, büszkén vallhatjátok magatokat az ország egyik legösszetartóbb, leghangosabb és nem mellesleg legkedvesebb szurkolótáborának! Élmény volt átélni a feljutás okozta katarzist, és a múlt szezon elképesztő bravúrjait is, továbbá, a kislányom is itt élte le első másfél évét, ezek bizony örökre szép emlékek maradnak bennem! Bízom benne, hogy én is tudtam szép perceket szerezni nektek! Azt tudnotok kell, hogy eredetileg szerettem volna Oroszlányban maradni, de a jövőm szempontjából, adódott számomra egy hosszabb távú megkeresés, amely családom számára is rendkívül előnyös, ezért döntöttem a távozás mellett. Azt gondolom, mindkét fél nevében mondhatom, hogy békében, barátságban válunk el. Mindent összevetve szeretném még egyszer megköszönni ezeket az utánozhatatlan hónapokat, és én pozitívan fogok rátok mindig gondolni. Minden jót, és további sportsikereket kívánok a Klubnak, a Vezetőségnek, és minden OSE-család tagnak! Még biztosan találkozunk!" 

Moha

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus