Tippmix Férfi NB I: A 2. forduló válogatottja

Megint Paksról került ki a forduló MVP-je.

A 2. fordulóban négy szoros és három nagyon sima mérkőzést játszottak - a forduló MVP-je megint Paksról került ki, de vajon kik nyújtották a legjobb egyéni teljesítményt? - olvasható a hunbasket.hu-n.
 
Marques Townes - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét (1)
 
A Kecskemét nagy csatában győzött tegnap este Szegeden, Townesnak pedig elévülhetetlen érdemei voltak ebben. Az amerikai irányító 21 ponttal (6/9 dupla, 0/2 tripla, 9/10 büntető), 4 lepattanóval, 2 gólpasszal, 5 szerzett és 2 eladott labdával, illetve 7 kiharcolt faulttal, 34 perc alatt 31 ponttal segítette övéit a Szedeák otthonában aratott győzelemhez.
 
Perl Zoltán - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (1)
 
A Falco némileg meglepő vereséget szenvedett el hazai pályán a Kaposvár ellen annak ellenére is, hogy Perl Zoltán 34 perc alatt 30 VAL-t szorgoskodott össze. A magyar válogatott kiválósága 19 ponttal (5/8 dupla, 2/5 tripla, 3/4 büntető), 8 lepattanóval, 6 gólpasszal, 2 blokkal, 2 szerzett és 4 eladott labdával, valamint 4 kiharcolt személyi hibával zárta a találkozót - az 5 ponttal elbukott meccsen az összecsapás holtversenyben legjobb +/- mutatóját hozta +7-tel.
 
Quincy Ford - Alba Fehérvár (1)

 
Az Alba egy elképesztően nagy verést osztott ki az Oroszlánynak, több játékosa is kiemelkedő egyéni teljesítményt nyújtott, ketten 30 VAL fölé is jutottak. Ford 16 ponttal (4/7 dupla, 2/3 tripla, 2/2 büntető), 9 lepattanóval, 3-3 gólpasszal és blokkal, 2 szerzett labdával, illetve 2 kiharcolt faulttal, 24 perc alatt 31 VAL-lal volt a mérkőzés egyik legjobbja.
 
Eilingsfeld János - Atomerőmű SE (1)
 
Az ASE végül a vártnál sokkal nagyobb csatában, de legyőzte a Honvédot hazai pályán. A paksiak két legjobbja ezúttal is Eilingsfeld János és Paul Atkinson Jr. voltak - az előző fordulóban az amerikai került a legjobbak közé, most pedig Eilingsfeld. A magyar válogatott magasembere 18 pontos (6/7 dupla, 0/2 tripla, 6/6 büntető), 12 lepattanós dupla-duplája mellett 4 gólpasszt, 1-1 blokkot és szerzett labdát, 4 eladott labdát, valamint 6 kiharcolt személyi hibát is jegyzett. 36 perc alatt elért 35 VAL-ja a forduló legjobb egyéni statisztikája volt, az ASE nyert, így ő lett a forduló MVP-je.
 
Isaiah Philmore - Alba Fehérvár (1)
 
A fehérvári együttes legjobbja számszakilag Philmore volt az OSE elleni kiütéses siker során. Az amerikai center 19 pontot (3/4 dupla, 3/4 tripla, 4/5 büntető), 6 lepattanót, 1-1 gólpasszt és blokkot, illetve 8 kiharcolt faultot, kevesebb mint 28 perc alatt is 32 VAL-t szerzett.

 

Fotó, slide: hunbasket.hu; Atomerőmű SE férfi kosárlabda facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus