Tovább folytatódik a szolnoki sérüléshullám

Műteni nem kell, de gipszet kapott Juhos Levente, aki kézközépcsont törést szenvedett, és várhatóan nyolc hetet kell kihagynia.

Az iszolnok.hu számolt be Juhos Levente sérüléséről:

A kezét fájlalva hagyta el a pályát Juhos Levente a Paks elleni edzőmérkőzés első negyedében. Összesen hat percnyi játék jutott a válogatott centernek, aki a mérkőzés után annyit mondott: komolynak tűnik a baj. A kosarast gyorsan kórházba is vitték.

Súlyos sérülést szenvedett Juhos Levente, a Szolnoki Olajbányász válogatott centere – erősítette meg az iSzolnoknak az Olajbányász a hírt. Mint azt a klubtól megtudtuk, a hétfő esti, Kunszentmártonban rendezett Paks elleni edzőmérkőzés első negyedében egy labdáért folytatott küzdelemben a jobbkezének gyűrűsujja és a középső ujja visszahajlott.

A játékossal azonnal a szolnoki Hetényi Géza Kórházba siettek, ahol a röntgen sajnos igazolta az előzetes feltételezést: eltört Juhos Levente négyes kézközépcsontja. Jó hír, hogy a spirális törés ellenére nem mozdult el a csont, az ízületek is stabilak maradtak, így nincs szükség műtétre. A center gipszet kapott, a teljes felépülése várhatón nyolc hétig tart, azaz a szezon első három bajnokiján nagy valószínűséggel nem léphet még pályára.

Forrás, Fotó, Slide - iszolnok.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus