Ubilla után Reggie Johnsont is elvitte Kaposvárról a ZTE

A tavalyi kaposvári hátvédpár mindkét tagja Egerszegen folytatja, Durázi Krisztofer viszont Körmendre igazolt.

A klub közleménye:

A hét elején jelentettük be a négyes posztra igazolt Djuric szerződtetését, most pedig újabb igazolásról számolhatunk be. Sikerült a hiányzó hátvéd posztra a megfelelő játékos leigazolnunk, az ex-kaposvári Reginald Johnson személyében. 

A 25 éves, 191cm magas amerikai játékos svéd és spanyol csapatok után igazolt Kaposvárra és az elmúlt szezonban 28 mérkőzésen lépett pályára, ahol 18.6 pontot, 4.4 lepattanót, 2.9 gólpasszt és 1.4 labdaszerzést átlagolt. A távolikat 35 százalékkal értékesítette. 

Johnsonnal szintén egy szezonra szóló szerződést kötött a klub és a társaihoz hasonlóan augusztus 20-án csatlakozik majd a csapathoz. Reginald Johnson szerződtetésével feltöltöttük a tervezett öt légiós helyet és érkezésével teljessé vált a 2019/2020-as keretünk is. 

Durázi Krisztoferrel a napokban közös megegyezéssel szerződést bontott klubunk, a fiatal játékos a körmendi csapatnál folytatja pályafutását. A döntést megelőzte a körmendi klub többszöri megkeresése, továbbá a játékos is nyitott volt az átigazolásra. Szakmai szempontok miatt addig nem kívántunk foglalkozni a transzferrel, amíg nem találtunk meghatározó 4-es poszton bevethető idegenlégióst. Djuric szerződtetése óta felgyorsultak az események, a felek közelebb kerültek a megegyezéshez, és a napokban megtörtént Krisztofer szerződésének közös megegyezésű megszűntetése. Ezzel egy időben pedig a két klub megállapodott az átigazolásról.

Krisztoferrel munkáját, és hozzáállását ez úton is köszönjük, további sportkarrierjében pedig sok sikert kívánunk!

A csapat felkészülése augusztus 5-én kezdődik. 

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus