Új irányítót kénytelen keresni az Alba

A fehérváriak amerikai hátvédjének kiújult egy régi, eltitkolt sérülése, szerződést bontanak vele.

Az albakosar.hu tájékoztatása:

A szerb magasember, Slaven Cupkovic után másodikként érkezett, ám elsőként távozik Fehérvárról az amerikai irányító, Daishon Smith. Az egyetemi bajnokságban rendre remeklő, irányítóként és hátvédként is bátran bevethető, 23 éves kosaras az Alba Fehérvárban is megállta a helyét, vasárnap este, a DEAC ellen 14/12, előzőleg a KTE elleni, hazai meccsen 9/9, az Alföldön pedig 24/15 ponttal jelentkezett.  Krónikus sérülése miatt tétmeccsen azonban már nem lép pályára az Alba Fehérvárban.

- Nehéz döntést kellett meghoznunk, ugyanis bár remekül játszott, végig fájdalmakkal küzdött, edzéseket és előkészületi mérkőzéseket hagyott ki. Egy korábbi, előttünk eltitkolt sérülése az edzések megkezdése után kiújult, fáradásos törés akadályozza a folyamatos munkában. Nem vállalhattuk a rizikót, hogy szezon közben hosszabb időre kidől, ezért úgy döntöttünk, szerződést bontunk vele. Daishon Smith további pályafutásához sok sikert kívánunk – közölte Simon Balázs ügyvezető.

A sportvezető elmondta, Smith pótlásáról a klub vezetése természetesen gondoskodik. Az új játékost rövidesen bejelentjük.   

Fotó: albakosar.hu/Simon Erika

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus