Új játékos a Szedeáknál

Alekszandar Ponjavics már együtt edz a csapattal, szerződése a napokban hivatalos lehet.

A delmagyar.hu számolt be a Szedeák új játékosáról:

Többhetes szünet után szombaton újra láthatja a közönség a Naturtex-SZTE-Szedeákot: a szegedi együttes legutóbb október 27-én játszott bajnokit az újszegedi sportcsarnokban, akkor legyőzte a DEAC-ot. Ezt négy idegenbeli bajnoki követte, Andjelko Mandics csapata ezeken a meccseken azonban nem tudta gyarapítani győzelmei számát. Mindez azonban nem látszott a csapat keddi tréningjén, pontosabban ennek negatív része abszolút nem volt érezhető. A csapat tagjai jó kedélyűen és motiváltan végezték a feladatokat, és csak egyetlen cél lebeg a szemük előtt: szombaton legyőzni a Jászberény együttesét.

Ebben már a gárda segítségére lehet a szerb Alekszandar Ponjavics: a 27 éves játékos a Szedeákkal edz, és a napokban hivatalossá is válhat a szerződtetése, azaz a szombati találkozón már be is mutatkozhat szegedi színekben. A sérültek felépültek, Juhos Levente is a társakkal gyakorolt, ahogyan Mike János is ott volt már a többiek között, ez mindenképpen jó hír az utóbbi időben a sérülések által sújtott csapatnak.

A Naturtex számára roppant fontos a Jászberény elleni mérkőzés, nem csupán az elmúlt négy találkozó és a tabella állása miatt. A decemberi hónap vízválasztó lehet a közeljövőt illetően, két hét alatt négy meccsen lépnek pályára Nenad Sulovicsék, közte csupán a TF Budapest elleni lesz idegenben, így háromszor is hazai környezetben játszhat a Naturtex.

Forrás - delmagyar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus