Újabb Alba-fiatal a felnőtt válogatottnál

Még egy 17 éves tehetséget behívott Sztojan Ivkovics. 

A 22 éves Filipovics Márkó és a 17 esztendős Takács Milán az Alba Fehérvár újabb tehetsége, a szintén 17 esztendős Lukács Norbert is a legjobb magyar kosárlabdázókkal gyakorol Kecskeméten. Ivkovic Stojan szövetségi kapitány invitálta a keretbe Lukács Norbertet, akik egy hetet tölt a nemzeti együttesnél - írja az albakosar.hu.

- Nagyon meglepett a válogatott meghívó, nem gondoltam, hogy ilyen fiatalon meghívást kapok a felnőtt válogatott keretébe. Ennek természetesen nagyon örülök és szeretném meghálálni a bizalmat. Múlt héten tudtam meg, hogy a válogatottal készülhetek, vasárnap délután utaztam az Alföldre és hétfőn már edzésbe álltam. Klubtársammal, Takács Milánnal osztom meg a szobámat, ami könnyebbség, hiszen jól ismerjük egymást az Albából. Úgy gondolom, ez a lehetőség is bizonyítja, jó úton járok a sportágamban. Az eddigi edzésmunkámmal, hozzáállásommal mindig igyekeztem bizonyítani fehérvári edzőimnek, Kecskeméten pedig a szövetségi kapitánynak – közölte a fiatal játékos.

Lukács elmondta, kedvenc játékosa, példaképe nincs a keretben szereplő felnőttek közül.

- Nincs favoritom, de mindenkire felnézek, akivel most együtt gyakorolhatok, hiszen mindannyian kiváló játékosok. Ugyanolyan keményen dolgozom a folytatásban is, ahogy eddig, ugyanis természetesen szeretnék majd tétmeccsen is bemutatkozni a felnőtt válogatottban.

fotó és forrás: albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus