Újabb pozitív tesztek a Jászberénynél

Czirbus Józsefre pedig műtét vár.

A Jászberényi KSE közleménye:

Tisztelt Szurkolóink, Támogatóink, Sportbarátok!

A JKSE Vezetősége az alábbiakban tájékoztatja a nyilvánosságot az NB I/A-s csapatunk helyzetéről.

Csapatunk 2020.10.29-én koronavírust teszten vett részt Budapesten. A csütörtöki teszteredmények megjöttek, a pozitív gyorstesztet produkáló játékos után, még 2 felnőtt kerethez tartozó játékos mintája lett pozitív.

Szerencsére mindenki tünetmentes és reménykedünk benne, hogy a jövő heti újabb teszt, valamint a kötelezően előírt karantén letelte után, már ők is negatív mintát fognak produkálni.

A felnőtt csapat megmaradó játékosai és a szakmai stáb, Czirbus József nélkül újra edzésbe állt a szombati naptól kezdődően. Czirbus Józsefre sajnálatos módon egy artroszkópos térdműtét vár, amit reményeink szerint jövő héten eltudnak végezni a jászberényi kórházban.

A halasztások miatt a következő 2020.11.11-ei Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét elleni mérkőzésünket sajnos a pozitív mintát produkáló játékosaink nélkül kell megvívnunk, Czirbus Józsefre pedig várhatóan 4-5 hetes kihagyás vár.

Reményeink szerint, a 2020.11.28-ai Pécsi VSK-VEOLIA elleni hazai bajnokin, már számíthatunk a most pozitív mintát produkáló játékosainkra is.

Tisztelettel:
JKSE Vezetősége

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Forrás, fotó - Jászberényi KSE hivatalos facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus