Változások a Kaposvár szakmai stábjában

Csik Olivér lesz a Kaposvár erőnléti edzője, a csapatorvos pedig dr. Palka Gergely lesz.

A Kometa Kaposvári KK közleménye:

Változás történt a Kometa Kaposvári KK szakmai stábjában, az erőnléti edzőnk Csik Olivér, a csapatorvosunk pedig dr. Palka Gergely lesz.

A következő szezonban Csik Olivér lesz az együttesünk erőnléti edzője, a csapatorvosunk pedig dr. Palka Gergely lesz, aki azt a Néber Árpádot váltja, aki 1983-tól, amikor a csapat feljutott az élvonalba, látta el ezt a pozíciót. Néber Árpád nem szakad el a klubunktól, hiszen a tanácsaira, szakmai tudására a jövőben is számítunk.

A szakmai stáb. Vezetőedző: Ivan Rudez. Másodedzők: Szőke Balázs és Filipovics Gordan. Erőnléti edző: Csik Olivér. Gyógytornász: Fekete Judit. Gyúró: Horváth Tamás. Csapatorvos: dr. Palka Gergely. Technikai vezető: Mihályfalvi Péter.

A Kometa Kaposvári KK jelenlegi játékoskerete: Krnjajszki Borisz, Hendlein Roland, Bogdán Benedek, Csorvási Milán, Puska Bence, Paár Márk, Tomislav Gabric (horvát), Sebastian Aris (dán), Michael Hughes (amerikai), Amin Adamu (brit – próbajátékon van), Plézer Gábor, Hajduk Attila, Antalics Dániel, Halmai Dániel, Szőke Bálint. Vezetőedző: Ivan Rudez (horvát). Edzők: Szőke Balázs, Filipovics Gordan.

 

Kép, slide: Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus