Veszprémi streetball-szombat

Szombaton Veszprémben az utóbbi években jól bevált helyszínen, a Kossuth Lajos utcában kerül sor Streetball Challenge-sorozat idei második rendezvényére.

Az egész heti zord, mostoha időjárás ellenére szép számmal érkeztek nevezések a hétvégi streetballra a különböző kategóriákban. Szombatra egyébként ideális szabadtéri kosaras időt ígér az előrejelzés, enyhén felhős égbolttal, de csapadék nélkül - ma éjfélig még lehet nevezni.

A szervezők 8 versenypályát - köztük a centert - valamint a dobóversenyek pályáit építik ki. Várhatóan kilátogatnak a minap az NB I B-ben ezüstérmet szerző csapat játékosai, s vezetői, sőt ez utóbbiak egy csapattal neveztek is a +35-ös korosztály versenyére.

A különböző kategóriák viadalai mellett természetesen az ügyességi versenyeket is megrendezik, így a Grosbasket zsákoló és tripladobó, a Molten büntetődobó, a Toti two ball game, valamint a NKM-three shots - ziccer, büntető, tripla - viadalt.

A centerpályán helyi tánc és sportbemutatók színesítik a programot.

Az idei 3. streetball-t Békéscsabán rendezik június 8-án, szombaton, arra nevezni 6-án, csütörtökön éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus