Vojvoda Kosárlabda Tábor a Velencei-tónál

2022. július 10. és 16. között kerül megrendezésre.

A névadó, a magyar válogatott és az Alba Fehérvár kiválósága, Vojvoda Dávid évek óta gondolkodott azon, hogyan tudna valamit adni a kosárlabda utánpótlásnak. Ez az elgondolás idén nyáron egy tábor formájában valósul meg - írja a Hunbasket.hu.
 
Hatvan 10 és 16 év közötti fiatal fiú kosaras számára nyújt közös edzési, illetve fejlődési lehetőséget, bízva abban, hogy olyan élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodnak, mely megerősíti bennük a sportág szeretetét és a kosárlabda iránti elhivatottságukat.
 
A szakmai programról a kecskeméti Mercedes Kosárlabda Akadémia edzője, a nemzetközi YUBAC kosárlabda tábor koordinátora, Dusan Markovic, valamint a Hübner Nyíregyháza Blue Sharks vezetőedzője, Pethő Ákos gondoskodnak majd. 8 edzés szerepel a programban, melyek fókuszában az egyéni képességek lesznek.
 
A szakmai koordinátorok mellett szakképzett edzők felügyelik az edzéseket, melyekhez csatlakozik majd Vojvoda Dávid, illetve több felnőtt válogatott játékos, köztük Pongó Marcell és Szabó Zsolt is.
 
Az edzések mellett a regenerálódás és a szórakozás sem maradhat el. A résztvevők számára lesz többek között kérdezz-felelek beszélgetés, strand- és élményfürdő látogatás.
 
Regisztrálni a tábor weboldalán lehetséges (http://tabor.vojvoda.hu/), míg a felmerülő kérdéseket a Vojvoda Kosárlabda Tábor hivatalos Facebook oldalán várják és válaszolják meg a szervezők (https://www.facebook.com/vojvodatabor/).

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus