A Falco a playoffra készül, a Körmend nem értett egyet néhány ítélettel

Alekszics szerint nagyon sok üres helyzetet hagyott ki az Olaj - Dzunics: a szünet után álltunk össze - a szokásos probléma jött elő a Kaposvárnál - az első negyed után reagálni tudott a ZTE - Csirke szerint a playoffban is nyíltan játszhatnak majd. 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Egis Körmend 89-75

Szrecsko Szekulovics, Falco (nso.hu): Gratulálok a fiúknak, jól játszottak, megérdemelt győzelmet arattak. És természetesen örülök a második helynek is. Remélem, hogy ezt a formát át tudjuk menteni a playoffra is – ugyanis szeretnénk idén is döntőt játszani. A középszakaszból még hátra van a Szolnok elleni meccs, de nem tagadom, mi már a rájátszásra készülünk.

Antonisz Konsztantinidesz, Körmend (nso.hu): Elismerésem a Falcónak, megérdemelten nyert. Ugyanakkor bevallom, hogy néhány játékvezetői ítélettel nagyon nem tudtam egyetérteni. Mi is legalább az elődöntőig el akarunk jutni, és azon dolgozunk, hogy ennél jobb teljesítményt nyújtsunk a folytatásban.

A sajtótájékoztató felvétele:

Alba Fehérvár - Szolnoki Olaj KK 84-67

Dzunic Branislav, Alba: Megérdemelten nyertünk, bár az elején a védekezésünk nem működött elég hatékonyan, sok támadólepattanót engedtünk a Szolnoknak, és sok kosarat kaptunk második szándékból. A szünet után már összeállt a támadásunk, és a védekezésünk is, és sok energiával játszottunk.

Dragan Aleksic, Szolnok: Jó mérkőzés volt! Az első hét-nyolc percben az Alba még nem találta meg a megfelelő ritmust, a mi legnagyobb problémánk, pedig az volt, hogy támadásban nagyon sok üres helyzetet hagytunk ki, és a palánk alatt sem tudtunk igazán eredményesek, lenni. Készültünk arra, hogy megállítjuk a fehérváriak gyors játékát, ám ezt nem mindig sikerült megvalósítani.

Keller Ákos, Alba:

Zalakerámia ZTE KK - Kaposvári KK 88-77

Bencze Tamás, ZTE: Az első negyed volt a kritikus, mert nem reagáltunk jól a Kaposvár agresszív védekezésére. Később váltottunk, s bár nem dőlhettünk hátra, de a végén megérdemelten győztünk. Ha ez nem sikerült volna, akkor az utolsó fordulóban mindenképpen nyernünk kellett volna a Paks otthonában a rájátszásért.

Fekete Ádám, Kaposvár: A középszakaszban végigkísér bennünket az, ami ma is történt. Amikor nyertünk, sokszor akkor is leadtuk az elején megszerzett előnyünket. Nehéz erre mint mondani, de szinte az egész szezonban végigkísér bennünket. A második félidőben szétesőek voltunk, megérdemelten nyert a ZTE.

A sajtótájékoztató felvétele:

Pécsi VSK-VEOLIA - Atomerőmű SE 76-75

Csirke Ferenc, PVSK: Ezzel a meccsel nem is szeretnék foglalkozni, nyertünk és most ez a lényeg. Büszke vagyok az eddigi idényünkre, tizenkilenc győzelmet arattunk eddig. Most kezdődik a bajnokság érdemi szakasza, ha mindenki egészségesen tudja vállalni a negyeddöntőt, akkor nyílt sisakkal játszhatunk.

Schmidt Béla, ASE: Az első félidőben ültek a pécsiek triplái, és sok könnyű gólt engedtünk nekik. A másodikban jobban védekeztünk a belső területeken és a külső dobásaik már nem voltak olyan hatékonyak.

Csirke Ferenc a sajtótájékoztatón:

fotó: vaol.hu / Nagy Jácint

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus