A Falco-légiósok szerint szurkolók nélkül nincs energia

A listavezető külföldi játékosai mondták el a véleményüket. 

A falcokc.com kérdezte meg a Falco légiósait a zártkapus mérkőzésekről:

De’Quon Lake: Nagyon furcsa volt szurkolók nélkül játszani. Csend volt, és nem volt energia a csarnokban. A csapatra hatással volt a szimpatizánsok és az atmoszféra hiánya. Ennek ellenére sikerült otthon nyerni, és ez a legfontosabb.

Juvonte Reddic: Személyes véleményem szerint szurkolók nélkül játszani nagyon vacak. A jelenlétükből nyerünk erőt és lendületet. Nélkülük egyáltalán nincs semmi energia a levegőben. Nem volt élvezetes zárt kapuk mögött játszani.

Ron Curry: Először is szeretném elmondani, hogy ez egy nagyon szerencsétlen szituáció. Szerintem nincsen egyértelmű válasz arra, mit kellene most tenni. Mindenkinek az egészsége és jólléte kell, hogy a legfontosabb legyen. Zártkapus meccseket eddig csak barátságos, vagy felkészülési találkozókon tapasztaltam. Nem az igazi szurkoló nélkül játszani.

DeVaughn Washington: Úgy gondolom nagyon bonyolult döntést hozott a szövetség, de szükséges volt a játékosok, edzők, stáb, játékvezetők és a szurkolók védelme érdekében a vírus gyors terjedése miatt. Imádjuk a szurkolóinkat, ők is minket, a meccseken együtt harcolunk. Nagyon fura volt, hogy nem voltak velünk szerdán. A csapatnak időbe telt, mire megtalálta önmagát, de nyerni tudtunk.

Quinton Hooker: Nyilvánvalóan azért került sor erre a szankcióra, hogy mindenki biztonságban legyen. Ez egy óvintézkedés, aminek van létjogosultsága. Egészen más volt a Falco szurkolók tombolása és hangulata nélkül játszani. Egész mérkőzésen éreztük ezt. Őszintén, nagyon idegen helyzet volt. 

fotó: falcokc.com

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus