A Falcónak tudnia kell, hogy mit kell tennie a győzelemért

Kyan Anderson szerint mentálisan és taktikailag is fel kell készülniük, egyelőre erre tudnak odafigyelni.

fotó: falcokc.com

A Bajnokok Ligája sorozat oroszországi nyitánya előtt Kyan Andersont, a csapat irányítóját kérdezte a falcokc.com. 

- Mit gondolsz az ellenfeleinkről? A Zaragoza, a Novgorod és a Start Lublin ellen kell pályára lépnünk. Véleményed szerint milyen esélyekkel indulunk a Bajnokok Ligájában?

- Nagyon kiélezett verseny lesz a Bajnokok Ligájában idén. A csapatok választéka és a csoportok nagyon érdekessé fogják tenni, főleg úgy, hogy a COVID-19-cel is számolnunk kell. A Zaragozáról ismert, hogy évről évre nagyon jó csapatuk van. Néhány játékosuk ismerős a számomra, mivel már játszottam ellenük. Az orosz és lengyel csapatok ellen nem volt még szerencsém pályára lépni, de biztos vagyok benne, hogy felkészültek lesznek, és nagyon tehetségesek. Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy a többiek mit csinálnak, vagy mit csináltak! Csak magunkra fókuszálhatunk, fontos, hogy egészségesek maradjunk és fejlődjünk! Jó esélyünk van tovabbjutni a csoportunkról, de nem lesz könnyű dolgunk! 

- A Novgorod ellen szerda este megkezdjük mi is a szereplést. Hatalmas jelentőséggel bírna, ha nyerni tudnánk. Mit vársz a mérkőzéstől, mi dönthet?

- Nehéz ilyen korán megmondani, tekintve, hogy még nem térképeztük fel őket, és nem is játszottunk még ellenük. Azt tudom elmondani, hogy azokra a dolgokra kell koncentrálnunk, amire hatással tudunk lenni. Ez pedig az, hogy mentálisan és taktikailag is tökéletesen fel legyünk készülve! Tisztában kell lennünk azzal, mit kell tennünk ahhoz, hogy nyerni tudjunk! Nagy csatára kell készülnünk idegenben.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus