A Körmend legújabb igazolása bajnok akar lenni

Okoh Viktor Kelechi aranyéremért dolgozik napról napra.

Az Egis Körmend facebook oldalának interjúja:

Nem túl korán, 14 évesen kezdett kosárlabdázni odahaza. Eleinte csak szabadtéren, egypalánkra tudott játszani, ezért tanulni jött Európába és most ő is négy évre szerződött az Egis Körmendhez. Okoh Viktor Kelechit arról kérdeztük, miért vállalta, hogy elkötelezi hosszabb távra magát Körmendre.

„Az első ok az volt, hogy úgy látom, itt sokkal magasabb szintű a szakmai munka, mint a többi városban Magyarországon. A másik, hogy szeretnék minél magasabb szintre jutni a játékban, szeretném minél jobban képezni magamat, hogy minél jobb játékos legyek. Ehhez pedig itt minden lehetőség megvan. A legjobb edzőkkel dolgozhatunk, mint Ziga Mravljak, Patai Benjamin, Matthias Zollner és a többiek. Nagyon jó volt már eddig is a munka velük és biztosan így lesz a következő években is.”

Melyek a terveid, céljaid erre az időszakra?

„Szeretnék minél magasabb szinten kosárlabdázni. A célom, hogy aranyérmet szerezzek! Ha nem is egyből a felnőtt csapattal, de mindenképpen az a legfontosabb célom, hogy aranyérmet kaphassak majd a nyakamba! Hogy ez az U20-ban vagy a felnőtt csapatban lesz, nem lényeg, csak aranyszínű legyen!”

Fotó - Egis Körmend facebook oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus