A pontkülönbség jelent pozitívumot a ZTE számára

Forray szerint jó meccsen győztek le egy jó csapatot, Bencze és Agafonov pedig hozzátette, hogy csak hét ponttal kaptak ki. 

KTE-Duna Aszfalt - Zalakerámia ZTE KK 97-91

Forray Gábor: Mindkét csapat szurkolói egy jó meccset láthattak. Döntő volt az, hogy kétszer is elléptünk 10 ponttal. A ZTE védekezése kényszerített minket rohanásra, nagyobb előny kiharcolása helyett azonban gyakran eladtuk a labdát, sietettük a támadást, amiben hibáztunk és Zalaegerszeg rögötn büntetett. Végig nyílt összecsapás volt. 10 pont különbség semmi, ezt jó pár helyzet bizonyította már. A ZTE extrán dobta a triplákat, de ezt tudtuk is, hogy nagyon jól dobnak. Nincs okom a keserűségre, jó csapatot győztünk le. Mondhatnám, hogy magabiztosan vezettünk végig, de ez nem igaz, mert nagyon nehéz meccs volt. A ZTE már többször bebizonyította, hogy egy nagyon jó csapat. A szurkolóiknak külön gratulálok, hogy ilyen messzire ennyien eljöttek támogatni a csapatukat. A hazai szurkolóknak is köszönjük a támogatást. Ma a jobbik csapat nyert ezek most mi voltunk.

Bencze Tamás: Gratulálok, megérdemelten nyert a Kecskemét. Nyernünk kellett volna, de olyanokat hibáztunk, amiket nem lett volna szabad. Jó dobószázalékunk volt, adott volt minden a győzelemhez, ha fejben kontrolláljuk a támadó lepattanókat, nem adunk el nem kikényszerített labdákat, akkor ez meg is lett volna. Ezek a hibák mindig a kritikus pillanatokban voltak. 2-3 pontos különbségről 10 pontos előnyre hízott a Kecskemét előnye. Nem volt átütő erőnk, sportszerű, kemény meccs volt, amihez nem alkalmazkodtunk túl jól. Amikor védekezésben visszaléptünk, Kecskemét azonnal megbüntette. Talán annyi a pozitívum, hogy kevesebb ponttal kaptunk ki, mint amennyivel a Kecskemét veszített nálunk.

Mészáros Máté: Örülök a győzelemnek. Nagyon harcias meccs volt. Nagyon hektikus volt részünkről az egész mérkőzés, szép dolgok mellett sok felelőtlen hibát is vétettünk. Szerencsére a megszerzett előny kitartott a végéig. Ugyanilyen ritmusban dolgozunk tovább, sok sikert kívánok a ZTE-nek.

Andriy Agafonov: Nagyon kemény mérkőzés volt, az első félidőben nem sokkal ment el a Kecskemét, ez változott a harmadik negyedre. Jól dobtuk a hárompontosokat. Otthon nyolc ponttal tudtunk nyerni, most kevesebbel kaptunk ki.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus