Alekszics: Tudtuk, hogy mire számítsunk, mégsem tudtuk kivédekezni

A Szolnok és a Jászberény is erősen tartalékosan lépett pályára és mindkettő komoly verést is kapott Pécsett, illetve a Falcótól, mutatjuk a résztvevők nyilatkozatait.

Pécsi VSK-Veolia - Szolnoki Olaj KK 108-87

Csirke Ferenc: A legjobb dobóformánkat hoztuk, de a szolnokiak is jól céloztak. Kovács Péternek gratulálnom kell, mert jól tért vissza a Szolnokba. Komolyan vettük a meccset, a huszonkét gólpassz extrának számít, jelzi, hogy nem volt önzősködés. Biztos vagyok benne, hogy egy-két hét múlva már másik Szolnok lesz a pályán.

Dragan Alekszics: Tudtuk, mire számítsunk a Pécstől, ám nem tudtuk kivédekezni. Nagy a különbség a hazai és idegenbeli mérkőzéseink között. A középszakasz végére újra formába kell lendülnünk és meg kell őriznünk a második helyet.

JP Auto-JKSE - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 57-78

Nikola Lazics: Már a mérkőzés előtt sok problémánk volt, hiszen Coleman, Pitts és Cseh sérülés miatt nem állt a rendelkezésemre. A második negyedben pedig Alekszandrov is kiszállt a játékból. Az első félidőben még jól tartottuk magunkat, mert a Falco nagyon lazán játszott. A harmadik negyedben aztán kijött a két csapat közötti különbség, és a vendégek megérdemelten nyerték meg a találkozót. Mi abban bízunk, hogy sérültjeink állapota napról napra javul. 

Gasper Okorn: Az első félidőben szinte semmit sem valósítottunk meg abból, amit megbeszéltünk. Játékosaim azt hitték, hogy a Pitts nélküli Jászberény ellen könnyű dolguk lesz. A szünetben rendet raktunk a fejekben, és úgy kezdtünk el játszani, ahogy az elejétől kellett volna. Szigorúan védekeztünk, sok gyors és könnyű kosarat szereztünk.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus