Az NBA nyári ligáját nézve készült a vasárnapi meccsére Ivosev

Leandro Barbosáék ellen lép pályára az Ivosevet is a soraiban tudó Aliens, amely az utóbbi napokat Las Vegasban töltötte. 

Vasárnap este a Ball Hogs csapata ellen lép pályára a BIG3-ben, az amerikai 3x3-as ligában az Aliens, amelynek egyik vezére Tomislav Ivosev. Hogy hogyan került oda a magyar válogatott játékos és mit lehet tudni a ligáról, arról itt írtunk, ha pedig ezt a találkozót is nyeri a társaság, akkor jó eséllyel ott lesz a rájátszásban.

"Las Vegasban voltunk a héten, ott edzettünk négy napot és néztük az NBA Summer League-et, úgyhogy szerintem jól felkészültünk. A Ball Hogsnál egy sztárjátékos van, Leandro Barbosa, ha őt le tudjuk lassítani, akkor szerintem jó esélyünk van nyerni. Úgy gondolom, hogy fizikálisan jobb állapotban vagyunk, mint ők, de nagyon kemény meccsre számítok. Szombaton érkeztünk Dallasba, a mérkőzés helyszínére, igyekezni fogunk, hogy a mi ritmusunkban játsszuk le a meccset és a mi játékunk érvényesüljön" - mondta a mérkőzés előtt a Kezdő5.hu-nak Ivosev.

A Ball Hogs jelenleg 1-3-mal áll, míg az Aliens 3-1-gyel, de az említett Barbosa mellett Jodie Meeks neve is ismerős lehet a csapatból az NBA-rajongók számára. Az összecsapást (és a teljes játéknapot) követhetjük a BIG3 Youtube-csatornáján!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus