Beák Gábor: Senkit sem hagy hidegen a TF

Az újonc csapatkapitánya szerint kezd látszani, hogy mely játékosra milyen terhet lehet bízni. Megvannak a fővárosiak jegy- és bérletárai.

A SERCO-Tehetséges Fiatalok-Budapest szombaton lejátszotta második bajnoki mérkőzését is. A 105-64-re végződő paksi találkozóval kapcsolatban Beák Gábor csapatkapitánnyal beszélgetett a csapat Facebook-oldala.

- Nehéz meccsre számítottunk. Egy kivételesen jó csapat ellen léptünk pályára, amelyben több válogatott játékos is szerepelt. Sajnos sok hibát vétettünk, és sokszor nem tudtuk tartani magunkat ahhoz, amit megbeszéltünk. Ezeket főként a fiatalság számlájára írom. Mindenképpen tanulnunk kell a hibáinkból. Voltak persze pozitív pillanatok is, ami megmutatja néhány fiatalunk fejlődését. Nem szegte kedvünket a nagy arányú vereség, és koncentrálunk a következő kihívásra, ami az első hazai mérkőzés lesz szombaton a Ludovika Arénában.

- Hogy láttad a csapat fejlődését a Kaposvár elleni meccshez képest?

- Kezd látszani, hogy melyik játékosokra milyen terhet lehet bízni a továbbiakban, de két mérkőzés távlatából nehéz messzemenő következtetéseket levonni.

- A két nagy különbségű vereség után sokan egy kézlegyintéssel elintézik a TF-et. Mit gondolsz erről?

- Kevesen lehetnek csak, akiknek nincs véleménye a csapatunkkal kapcsolatban. Ez lehet pozitív és negatív egyaránt. De van véleményük rólunk! A Tehetséges Fiatalok két céllal vágott neki az A-csoportnak: nevelni és bent maradni is szeretnénk. Mindkettő hosszú és nehéz folyamat, és mindkettőről kialakult véleménye van a kosárlabda társadalomnak. Talán ezért sem hagyunk senkit hidegen.

- Mire számíthatnak azok, akik kilátogatnak szombaton az első hazainkra?

- Az első hazai mérkőzés mind a csapat, mind pedig a klub életében nagyon fontos pillanat. Méltóképpen szeretnénk emlékezetessé tenni, és aki szeretne osztozni ezekben a pillanatokban, ne hagyja ki, és jöjjön ki a Ludovika Arénába szombaton!

A fővárosi klub egyébként közzétette a jegyárait is, ezek ide kattintva megtekinthetők!

fotó: TF-Budapest Basketball Facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus